Vacatures

Vanwege onze snelle groei zijn we per direct op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je affiniteit met duurzaamheid, ben je op zoek naar betekenisvol werk en wil je graag onderdeel zijn van een leuk team? Kijk dan snel welke vacature bij jou past.

Amsterdam

Nachtcentralist (16-40 uur)

Om ons centraleteam te versterken zijn we op zoek naar nachtcentralisten. Ervaring is niet vereist. Wel een flexibele instelling, teamspirit en stressbestendigheid. We zijn op zoek naar centralisten, die meerdere nachtdiensten willen werken. Bekijk de volledige vacature hier.

Planner / Centralist (16-40 uur)

Om ons centraleteam te versterken zijn we op zoek naar planner-centralisten. Ervaring is niet vereist, wel een flexibele instelling, teamspirit en stressbestendigheid. We zijn op zoek naar fulltime en parttime planners/centralisten, voor zowel overdag als ’s nachts. Bekijk de volledige vacature hier.

Telefonisten (16-24 uur)

Als telefonist ben je onderdeel van het centrale-team en verantwoordelijk voor aanname en verwerking van binnenkomende ritten. Een goede telefonist is communicatief sterk, accuraat en heeft een flexibele instelling. We zoeken telefonisten voor zowel overdag als ’s nachts. Bekijk de volledige vacature hier.