Snel een taxi boeken

Of boek ons telefonisch
088 100 4444

Met een elektrische taxi naar Schiphol

Als je wel eens met een taxi naar Schiphol bent geweest, weet je dat dit erg prijzig kan zijn. Als je op zoek bent naar goedkoper vervoer naar de luchthaven, dan zit je goed bij Taxi Electric. Wij hebben namelijk de eerste elektrische taxi’s van Europa! Wij vinden het belangrijk om goed te zorgen voor het milieu en onze leefomgeving. Daarom rijden onze taxi’s allemaal volledig elektrisch en op 100% groene stroom. U kunt dus op een groene manier met de taxi naar Schiphol gebracht worden. Met onze elektrische taxi rijdt u een stuk goedkoper dan in een reguliere taxi. En u bent ook nog eens duurzaam bezig! Iets wat helemaal past in de huidige tijd.

Verschillende elektrische taxi’s

Bij Taxi Electric bieden we drie verschillende klasses vervoer aan. Zo kunt u zowel zakelijk als privé voordelig een taxi naar Schiphol bestellen.
U kunt kiezen uit:

  • Economy
  • Business
  • First Class

Goedkope taxi naar Schiphol
Bent u op zoek naar voordelig vervoer naar onze luchthaven? De Economy taxi is een perfecte uitkomst. Onze chauffeur brengt u met een Nissan Leaf naar Schiphol. Deze auto rijdt stil en zit erg comfortabel. Omdat de auto wat compacter is, kunt u extra voordelig reizen. De Nissan Leaf biedt plaats aan drie passagiers en twee grote koffers.

Zakelijk vervoer naar Schiphol
Ook aan de zakelijke klant is gedacht. Laat u in stijl vervoeren in onze Tesla Model S. De Tesla Model S heeft extra ruimte voor bagage, waardoor u tot wel vier grote koffers mee kunt nemen. Ook kunnen wij vier passagiers vervoeren in deze elektrische taxi.

Vervoer met een privéchauffeur
Taxi Electric biedt ook de mogelijkheid om een privéchauffeur in te huren. U wordt vervoerd in onze Tesla Model S en betaalt op basis van een uurtarief. U boekt onze chauffeur altijd voor minimaal 3 uur.

Schiphol taxi, de taxi naar Schiphol

Duurzaam ondernemen in de taxibranche
Taxi Electric vindt het belangrijk om goed te zorgen voor haar leefomgeving en het milieu. Daarom werken wij uitsluitend met volledig elektrische auto’s. Daarnaast kiezen wij voor 100% groene stroom, zodat we optimaal duurzaam kunnen rijden. Omdat wij investeren in het milieu belangrijker vinden dan winst maken, bent u bij ons verzekerd van goedkoop vervoer naar de luchthaven en in Amsterdam. Hierdoor is rijden met onze taxi niet alleen prettig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

De voordelen van Taxi Electric

  • Lage tarieven
  • 15% korting op de ritprijs bij online reserveren van de Economy naar Schiphol
  • Duurzaam vervoer
  • Comfortabel naar de luchthaven Schiphol
  • Vriendelijke chauffeurs

Als u een van onze taxi’s wilt bestellen, reserveer dan via onze website. Zo kunt u namelijk profiteren van onze extra 15% korting op de Economy taxi naar Schiphol. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze centrale. Ons telefoonnummer is: 088 100 4444. Wij vervoeren u graag!

Op Schiphol hanteren we drie pick-up types:

icon-basic-pick-up

Basic pick-up
u belt ons zodra u uw ingecheckte bagage heeft afgehaald. Onze taxi is binnen 10 minuten bij u.

icon-business-pick-up

Business pick-up
ideaal voor als u enkel handbagage heeft. Wij monitoren uw vluchtgegevens en onze taxi wacht op u bij de taxibaan bij de aankomsthal. Het eerste kwartier wachten is gratis, daarna betaalt u ons wachttarief bovenop de ritprijs.

icon-vip-pick-up

VIP pick-up
onze chauffeur wacht u met een naambordje op bij de aankomsthal. Ook kunnen wij op deze manier uw zakelijke relaties extra.

Taxi_Electric_Groen

Als u een van onze taxi’s wilt bestellen, reserveer dan via onze website. Zo kunt u namelijk profiteren van profiteert u namelijk van onze extra 15% korting op de Economy taxi naar Schiphol. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze centrale. Ons telefoonnummer is: 088 100 444408. Wij vervoeren u graag!

Wat klanten van ons vinden