Taxi Electric breidt uit naar tien steden met groene start in Nijmegen

Wouter Deelman
Wouter DeelmanCEO Taxi Electric
Nijmegen

De Nijmeegse Vierdaagse 2018 is ook het startschot voor een forse groei van Taxi Electric. Na Amsterdam breiden we nu uit naar 10 steden in Nederland. De eerste daarvan is Nijmegen, waar de introductie samenvalt met de jaarlijkse Vierdaagse.

‘Het is niet toevallig dat we gekozen hebben voor Nijmegen, want het is European Green Capital 2018. Dat past perfect bij onze duurzame missie om de CO2-uitstoot in steden te verminderen en de lucht weer schoner te krijgen. Weg met die stinkende diesel-taxi’s!’

Dick Haan, Algemeen Directeur Taxi Electric –

Verkeer blijkt een van de grootste veroorzakers van CO2-uitstoot en luchtvervuiling. Taxi’s behoren daarbij tot de grootste vervuilers van de stad. Een taxi produceert gemiddeld evenveel uitlaatgassen als 35 personenauto’s. Dat maakt elektrische taxi’s een goede investering in een schonere stad.

Onze taxi’s zijn eenvoudig te boeken met een moderne app. Daarin kan de klant precies volgen waar de taxi zich bevindt en hoe snel deze ter plekke is. Bovendien is de ritprijs te bekijken en kun je de chauffeur een beoordeling geven. Nu dus ook in Nijmegen. Als introductiekorting geven we tijdens de Vierdaagse bovendien 10% korting.