Snel een taxi boeken

Of boek ons telefonisch
088 100 4444

Zuinige taxi in Amsterdam

In Amsterdam rijden ontelbaar veel taxi’s rond. Maar niet één is zo zuinig als de auto’s van Taxi Electric. Wij hebben namelijk de eerste elektrische taxiservice van Europa! De groeiende vraag naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bracht ons op het idee van een elektrische taxi. Doordat wij investeren in het milieu belangrijker vinden dan winst maken, kunnen wij een extra voordelige taxiservice aanbieden. Zo rijdt u niet alleen zuiniger maar ook nog eens goedkoop door Amsterdam!

Voordelen elektrische taxi

  • Milieuvriendelijk
  • Scherpe tarieven
  • Stil en comfortabel rijden
  • Voordelig naar Schiphol
  • Vriendelijke chauffeurs

Drie typen taxi’s

Taxi Electric biedt drie verschillende, elektrische auto’s, zodat er voor iedereen passend vervoer is. U kunt kiezen uit:

  • Economy: Nissan Leaf
  • Business: Tesla Model S
  • First Class: Tesla Model S met privéchauffeur

Goedkope taxi Amsterdam

Als u op zoek bent naar een betaalbare taxi in Amsterdam, dan is onze Economy wagen zeer geschikt. De Nissan Leaf is stil en wendbaar en biedt  veel beenruimte.  Wilt u met deze auto naar Schiphol? Ook dat is prima mogelijk. De Economy biedt plaats aan 3 passagiers en 2 grote koffers. Wanneer u met onze elektrische auto naar Schiphol wilt, profiteert u van 15% korting als u vooraf online reserveert.

Scherpe tarieven

Door op elektriciteit te rijden en dankzij een efficiënte planning te hebben, kunnen wij u erg scherpe tarieven bieden. Hierdoor bent u minimaal 25% voordeliger uit dan met een gewone taxi. Zo zijn onze elektrische taxi’s niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Op Schiphol hanteren we drie pick-up types:

icon-basic-pick-up

Basic pick-up
(ingecheckte bagage)

Zodra u uw bagage opgehaald heeft, belt u ons. Wij staan binnen tien minuten op de taxibaan van de luchthaven bij de aankomsthalt. U betaalt alleen de ritprijs op basis van de meter; niks extra’s. Ideaal voor als u ingecheckte bagage heeft.

icon-business-pick-up

Business pick-up
(enkel handbagage)

Onze elektrische taxi staat al voor u klaar bij de aankomsthal. De eerste 15 minuten wachten zijn gratis, daarna rekenen we een wachttarief plus de ritprijs. U hoeft nooit zelf te wachten op de luchthaven, maar u kunt direct instappen. Dit is de snelste manier om Schiphol per taxi te verlaten; ideaal dus als u snel naar huis of naar een afspraak wilt.

icon-vip-pick-up

VIP pick-up
Voor 30 euro staat onze chauffeur u met een naambordje op te wachten in de aankomsthal. Zo hoeft u niet zelf te zoeken naar uw taxi en kunt u zorgeloos uw weg naar huis vervolgen.

ervarenchauffeurs

Ervaren, vriendelijke chauffeurs

Wij werken met een grote groep ervaren chauffeurs van vijftig-plus. Deze groep chauffeurs komt lastig aan het werk, maar beschikt wel over veel ervaring en kwaliteit. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een goede service. Wilt u een milieuvriendelijke taxi tegen een scherp tarief? Reserveer dan snel via onze website, of neem contact op met de centrale via 088 100 4444. Wij zorgen ervoor dat onze chauffeur u duurzaam naar uw bestemming brengt.

Wat klanten van ons vinden