Snel een taxi boeken

Of boek ons telefonisch
088 100 4444

Naar Schiphol hanteren wij aantrekkelijke tarieven.

Door online te boeken weet u zich verzekerd van een vaste prijs. Kiest u voor onze Economy class, dan krijgt u bovendien 15% korting. Dat scheelt u al snel 20-25% ten opzicht van een reguliere taxi die op de meter rijdt. Het is ook mogelijk een taxi vanaf Schiphol te reserveren. Wij monitoren uw vluchtgegevens. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw taxi. Vanaf Schiphol bieden wij drie soorten pick-ups: Basic, Business en VIP.

Op Schiphol hanteren we drie pick-up types:

icon-basic-pick-up

Basic pick-up
Wanneer u uw bagage opgehaald heeft, belt u onze centrale (088 100 4408). Binnen tien minuten rijdt de chauffeur voor op de taxibaan voor de aankomsthal (bij bushalte B7). U betaalt geen extra kosten.

icon-business-pick-up

Business pick-up
De taxi wacht u op voor de aankomsthal (bij bushalte B7). Het eerste kwartier wachten is gratis, daarna rekenen wij het wachttarief. Ideaal voor zakelijke reizigers.

icon-vip-pick-up

VIP pick-up
U of uw relatie wordt opgewacht door onze chauffeur in de aankomsthal met een naambordje.  Voor deze service geldt een fee van €30.

25% Korting

Wilt u voordelig van Schiphol naar huis?

 Last-minute pick-up vanaf Schiphol nu met 25% korting! Bel dan na het ophalen van uw bagage met onze centrale (088-100 4444) voor een Last-minute pickup en ontvang 25% korting op de ritprijs, indien er een taxi beschikbaar is.

Wat klanten van ons vinden

 • 8
  Martina - 23-09-2016
  Ik vind behalve de chauffeur ook de andere keuze punten erg goed. Het was voor mij de eerste keer maar dit bedrijf hou ik er in. Zeer tevreden. Gr. Martina
 • 10
  Duursma - 23-09-2016
  Vriendelijke chauffeurs, op tijd, goede prijs, duurzaamheid
 • 10
  Jet - 22-08-2016
  Keep it up is het enige wat ik kan zeggen! Nu al meerdere keren gebruikt gemaakt van jullie service en ik vind het super! Via het internet de taxi bestellen en betaald, de chauffeurs - altijd keurige heren! - staan altijd op tijd voor de deur, zijn attent en brengen je snel naar Schiphol. Auto's zijn fijn, groot, schoon en duurzaam, dat is ook een fijn idee!
  Lees alles
 • 8
  Anoniem - 20-08-2016
  Milieu is mijn belangrijkste reden, maar ik vind de service van uw chauffeurs ook erg goed.
 • 9
  Anoniem - 18-08-2016
  Combi vriendelijk / professioneel en prachtige auto