Snel een taxi boeken

Of boek ons telefonisch
088 100 4444

Naar Schiphol hanteren wij aantrekkelijke tarieven.

Door online te boeken weet u zich verzekerd van een vaste prijs. Dat scheelt u al snel 20-25% ten opzicht van een reguliere taxi die op de meter rijdt. Het is ook mogelijk een taxi vanaf Schiphol te reserveren. Wij monitoren uw vluchtgegevens. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw taxi. 

Voor ritten vanaf Schiphol bieden we twee type pickups aan:

icon-basic-pick-up

B7 (Basic) Pickup
Wanneer u uw bagage opgehaald heeft, belt u onze centrale (088 100 4408). Binnen tien minuten rijdt de chauffeur voor op de taxibaan voor de aankomsthal (bij bushalte B7). U betaalt geen extra kosten.

icon-vip-pick-up

Meeting Point (VIP) Pickup
U of uw relatie wordt opgewacht door onze chauffeur in de aankomsthal met een naambordje.  Voor deze service geldt een fee van €15,- voor de eerste 30 minuten. dat kan oplopen tot €30,- als de chauffeur tussen de 30 en 60 minuten wacht.

 schiphol-taxi

Goed voor uw portemonnee én het milieu

Taxi Electric wil de taximarkt duurzamer maken. Er is steeds meer vraag naar elektrisch en duurzaam vervoer. Door hier op in te spelen zorgen wij voor een beter milieu en voor een schoner klimaat in de stad. Dit in combinatie met onze 100% elektrische taxi zorgt ervoor dat wij u voordelig van en naar de luchthaven Schiphol kunnen brengen. U kunt bij ons wel 20 á 25% goedkoper uit zijn dan bij een reguliere Schipholtaxi.

Bent u dus op zoek naar een duurzame taxi voor uw vervoer naar Schiphol, twijfel dan niet en reserveer vandaag nog via onze website. Dan bent u verzekerd van het voordeligste tarief naar de luchthaven. Bellen kan natuurlijk ook: 088 100 4444. Tot snel!