Duurzaam met de taxi naar Schiphol

Wanneer u gaat vliegen, is het fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoer naar de luchthaven. Met een taxi naar Schiphol gaan, is dan een slimme keuze. Meestal is het taxivervoer naar de luchthaven een dure rit. Maar niet bij Taxi Electric! Wij zijn de eerste elektrische taxiservice van Europa en kunnen u zeer voordelig naar luchthaven Schiphol brengen. Voor ons zijn een beter milieu en een schonere lucht belangrijker dan winst maken. Bent u op zoek naar een goedkope en duurzame vorm van taxivervoer? Bij Taxi Electric bent u verzekerd van de voordeligste tarieven naar Schiphol.

Drie soorten elektrisch taxivervoer

U heeft bij ons de keuze uit drie verschillende soorten Schiphol transfers.

  • Economy: voordelig en comfortabel reizen naar Schiphol in onze Nissan Leaf. Omdat deze auto, snel wendbaar, stil en ‘groen’ is, is deze auto is ook de ideale taxi voor het rijden in de stad.
  • Business: de Tesla Model S is zeer geschikt voor zakelijke klanten, lange ritten en voor passagiers met veel bagage. Voor korte ritten hanteren we een minimumtarief van €25.
  • First Class: voor als u flexibel wilt reizen met privéchauffeur op basis van een uurtarief. Handig voor zakelijke klanten, die meerdere afspraken op één dag hebben gepland. Wilt u meer weten over First Class-rijden bij Taxi Electric? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Online reserveren bij de elektrische Schiphol Taxi

Bij Taxi Electric is het mogelijk om online uw reservering te plaatsen. Ook als u een dag vooraf reserveert kunt u profiteren van onze voordelige Schiphol-tarieven. Hierdoor bent u verzekerd van een vaste prijs. Als u een taxi naar Schiphol nodig heeft, raden wij u de Economy-klasse aan. Kiest u voor deze vervoersklasse, dan krijgt u bovendien 15% korting. Zo wordt uw reis naar Schiphol wel erg voordelig. Tevens bespaart u al snel 20 tot 25% ten opzichte van een reguliere taxirit. In de Nissan Leaf kunnen maximaal drie passagiers en twee grote koffers. U betaalt altijd op basis van de meterprijs, en niets meer. Wilt u met meerdere passagiers rijden of heeft u meer ruimte nodig voor koffers? Boek dan online de Business-klasse en u wordt vervoerd in een Tesla Model S.

Schiphol taxi

Met de taxi vanaf Schiphol naar huis

Wilt u na uw vlucht vanaf Schiphol naar huis gebracht worden? Dan kunt u bij ons een taxi vanaf Schiphol naar huis te boeken. Doordat wij uw vluchtgegevens monitoren, zijn wij tijdig op de hoogte van uw juiste aankomsttijd. Op het moment dat u de luchthaven verlaat, staat de taxi voor u klaar bij de taxi standplaats. Op deze manier hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over uw taxi.

Bij ons kunt u kiezen voor twee ophaalmethodes: de Basic pick-up en de VIP pick-up:

Basic pick-up

Zodra u uw ingecheckte bagage heeft opgehaald, neemt u telefonisch contact op met onze taxicentrale. Onze chauffeur staat spoedig voor op de taxi standplaats voor de aankomsthal van de luchthaven (bij bushalte B7). U betaalt voor deze snelle service geen extra kosten en alleen op basis van de meter.

VIP pick-up

U of uw relatie wordt opgewacht door onze chauffeur in de aankomsthal met een naambordje.  Voor het bedrag van €30 hoeft u niet zelf te zoeken naar uw taxi en komt u zorgeloos op uw bestemming aan.

Duurzaam ondernemen

Taxi Electric heeft de missie om de taxibranche duurzamer te maken. Wij zijn het eerste elektrische taxibedrijf van Europa en graag aantonen dat succesvol ondernemen milieuvriendelijker, socialer en daarmee echt duurzamer kan. Vanuit onze centrale in Amsterdam plannen we duurzame taxiritten van en naar Schiphol. Zo werken wij aan een betere wereld. Met onze elektrische auto’s, die rijden op groene stroom, dragen we bij een schoner klimaat en stimuleren we de algemene vraag voor elektrisch vervoer. Wij vinden het tijd dat het systeem verandert. Daarom streven wij naar een systeem met meer oog voor elkaar, voor het milieu en winst voor iedereen. Duurzaam ondernemen is tegenwoordig steeds belangrijker. Als eerste elektrische Schiphol Taxi, kunnen wij met trots melden dat steeds meer bedrijven ons voorbeeld volgen.

De sociale Schiphol Taxi

Taxi Electric is een duurzame taxiservice, maar ook een sociale onderneming. Onze chauffeurs zijn veelal omgeschoolde en herintredende 50-plussers. Mensen uit deze leeftijdscategorie komen moeilijker op de arbeidsmarkt. Door actief te werven onder deze groep, helpen wij 50-plussers aan een baan. Dit maakt Taxi Electric tot een Social Enterprise. Ook op deze manier ondernemen wij voor een betere wereld. Dat vinden wij belangrijker dan veel winst maken. Onze vriendelijke en representatieve chauffeurs vervoeren u graag in een schone auto van en naar Schiphol.