Ons DNA

Wij ondernemen om de wereld iets mooier te maken..

tree_dna

Gezonde leefomgeving
De natuur heeft het nog nooit zo zwaar gehad. Daarom rijden wij volledig elektrisch en op groene stroom. Zo dragen wij bij aan een gezonde stad.

Untitled-1

Werk voor iedereen
Voor mensen die de vijftig gepasseerd zijn is het vaak lastig een baan te vinden. Wij werven onze vriendelijke chauffeurs actief onder vijftigplussers.

blijeklanten

Blije klanten
Dankzij onze vriendelijke chauffeurs en schone taxi’s waarderen passagiers hun service gemiddeld met een 8,5. Dat is winst voor iedereen!

Taxi Electric is een Social Enterprise. Het leveren van een maatschappelijke bijdrage is voor ons belangrijker dan veel winst maken.

Elektrisch rijden

..daarom rijden al onze auto’s volledig op groene stroom..

Verkeer is een van de grootste veroorzakers van CO2-uitstoot en luchtvervuiling. Taxi’s behoren tot de grootste vervuilers van de stad. Een Amsterdamse taxi produceert gemiddeld evenveel uitlaatgassen als 35 personenauto´s. Dat maakt elektrische taxi´s een goede investering in een schonere stad.

img-electricmotor100% elektrisch rijden
Wij rijden 100% elektrisch omdat het schoner, stiller en comfortabeler is. Vriendelijk voor onze omgeving en voor u.

img-groenestroom100% groene stroom
Door op groene stroom te rijden realiseren we een maximale milieuwinst. Taxi Electric rijdt op groene stroom van Greenchoice.

Onze chauffeurs

..en werken wij graag met vijftigplussers.

Taxi Electric werft haar chauffeurs actief onder vriendelijke vijftigplussers. Natuurlijk hebben we ook andere gemotiveerde chauffeurs, zoals studenten. Wij geven elke servicegerichte en vriendelijke chauffeur een kans om bij ons te komen werken. Geïnteresseerd in een baan bij Taxi Electric? Solliciteer direct!


Bert


Ronald


Hans

Samen zijn wij Taxi Electric.

Het team van Taxi Electric bestaat uit gemotiveerde mensen die graag hun steentje bijdragen aan een betere wereld. Samen met partners Stichting DOEN, Start Foundation, VSB Fonds, Instituut GAK en Social Impact Ventures NL werken we aan een zo duurzaam en sociaal mogelijke toekomst.

Wat klanten van ons vinden

Na een taxirit krijgt onze passagier de mogelijkheid een online review in te vullen. Lees hier de ervaringen!