Word franchisenemer bij de vriendelijkste taxiservice van Nederland

Taxi Electric heeft als missie de taximarkt duurzamer en vriendelijker te maken. Wij vinden dat vriendelijke chauffeurs, die kiezen voor een schone taxi meer horen te verdienen dan hun vervuilende collega’s. Daarom zijn we een franchise gestart en doen we er alles aan om te zorgen dat onze franchisenemers succesvol zijn.

Onze franchise werkt eenvoudig:

  • We bieden je de mogelijkheid een volledig elektrische taxi te huren (incl. boordcomputer, verzekeringen en laden). Je mag natuurlijk ook zelf een taxi aanschaffen.
  • We werken enkel met representatieve vriendelijke chauffeurs, die goed Nederlands en Engels spreken, in bezit zijn van een trambaanontheffing (in Amsterdam) en een eigen ondernemersvergunning (P-nummer).
  • We vragen een commissie voor de ritten die je van ons ontvangt, maar je bent vrij om ook voor andere centrales te rijden. Hierdoor profiteer je van het beste van drie werelden:
    • Ritten van Taxi Electric. Steeds meer bedrijven en hotels kiezen bewust voor een duurzame taxileverancier. Hierdoor hebben wij veel leuke klanten met mooie ritten.
    • Voorrang op de grootste standplaats(en) van Amsterdam. Sinds afgelopen najaar hebben elektrische taxi’s voorrang op Amsterdam CS. Het worden er waarschijnlijk meer.
    • Ritten van andere centrales of intermediairs.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via ons online sollicitatie formulier: Aanmelding Franchise. Voor meer informatie kun je mailen naar franchise@taxielectric.nl.