Algemene voorwaarden

Terms and conditions Taxi Electric

Lees deze kennisgeving zorgvuldig door voordat u de site gebruikt. Dit is van toepassing op het gebruik dat u maakt van de site en al het materiaal op de site.

Metertarief

Duurzame Taxi Services B.V. (hereinafter: Taxi Electric) Gebruik altijd de taxameter om het tarief te bepalen, tenzij anders overeengekomen. De tarieven zijn (incl. 6% btw):

  • Instapkosten: € 3,15
  • Tarief per kilometer: € 2,35
  • Tarief per minuut: € 0,39

Wachttarief

Taxi Electric is gerechtigd met onmiddellijke ingang een wachttarief in rekening te brengen indien de passagier niet aanwezig is op het afgesproken tijdstip of, indien een taxi op afroep wordt besteld, vanaf het moment dat de taxi arriveert. Het wachttarief is € 43,94 per uur.

Uurtarief

Het is mogelijk om per uur een of meerdere taxi’s met chauffeur te huren. De prijs voor deze service is € 75, – per uur (excl. BTW) voor de Nissan LEAF. De prijs voor de Tesla Model S is € 125, – per uur (excl. BTW).

Protocol Schiphol

Op Schiphol bieden we twee verschillende ophaaltypes aan. Voor alle drie de opties moet de taxi vooraf worden gereserveerd en moeten de naam, het mobiele telefoonnummer en het vluchtnummer van de passagier worden opgegeven.

Meeting Point (VIP) Pickup (wachten op het Meeting Point):

Tenzij anders overeengekomen, wacht onze chauffeur 10 minuten na aankomst van de passagier op de Meeting Point op Schiphol Plaza. De taxi staat op de A-lane (de eerste lane buiten de Aankomsthal). De eerste 60 minuten wachten na de landing zijn bij de prijs inbegrepen.

B7 (Basic) Ophalen:

Bel ons als uw vliegtuig is geland en u de douane bent gepasseerd op +31881004444. Reist u met bagage? Bel ons nadat u uw bagage heeft opgehaald bij de bagageband. Onze chauffeur wacht op u op de A-Lane bij bushalte B7. Indien de passagier niet binnen 15 minuten na de afgesproken tijd aanwezig is, is Taxi Electric gerechtigd wachttarief in rekening te brengen.

Annulering

Het annuleren van een taxi-reservering is gratis tot een uur voor vertrek. Als een taxi-reservering binnen een uur voor vertrek wordt geannuleerd, is Taxi Electric gerechtigd 100% van de reissom in rekening te brengen. Indien de reservering niet wordt geannuleerd voor vertrek (no-show) heeft Taxi Electric het recht om 100% van het tarief plus wachttarief in rekening te brengen indien van toepassing.

Reserveringen van twee of meer taxi’s kunnen tot twee uur voor vertrek kosteloos worden geannuleerd. Als de reservering binnen twee uur voor vertrek wordt geannuleerd, wordt 100% van het tarief plus wachttarief (indien van toepassing) in rekening gebracht.

Reserveringen van vijf of meer taxi’s kunnen tot twee dagen voor vertrek kosteloos worden geannuleerd. Als de reservering binnen twee dagen voor vertrek wordt geannuleerd, wordt 100% van het tarief plus wachttarief (indien van toepassing) in rekening gebracht.

Indien een taxi op afroep wordt besteld en de passagier niet aanwezig is, heeft Taxi Electric het recht om het volledige rittarief (+ wachttarief) in rekening te brengen. Taxi Electric neemt contact op met de persoon die de taxi heeft geboekt om te verifiëren of de passagier echt niet meer aanwezig is.

Indien Taxi Electric niet tijdig is aangemeld, de passagier niet telefonisch bereikbaar is en de passagier niet binnen 10 minuten na de afgesproken tijd aanwezig is, beschouwt Taxi Electric de taxirit als een no-show rit.

Een taxirit vanaf Schiphol wordt beschouwd als een no-show rit als zowel de passagier als degene die de taxi heeft gereserveerd niet telefonisch bereikbaar is en: – bij een VIP pick-up heeft de passagier niet ingecheckt bij de chauffeur op het ontmoetingspunt binnen een uur na aankomst van de vlucht; – bij een B7 Pickup is de passagier niet aanwezig op de afgesproken locatie.

Betaling met pinpas / creditcard

Alle taxi’s kunnen betalingen met pinpas en creditcard accepteren. Taxi Electric behoudt zich het recht voor om eventuele extra kosten voor creditcardbetalingen in rekening te brengen, indien van toepassing.

Overige voorwaarden

Taxi Electric behoudt zich het recht voor om de tarieven te wijzigen en bovenstaande aan te passen.