Bel: 088-1004444
(lokaal tarief)
Taxi weetje


Wist u dat...
wij ook voor ING en IBM taxiservices verzorgen?

Vriendelijk anno 2012   Vriendelijk voor het milieu   Vriendelijk voor uw portemonnee

Onze chauffeurs

Het klinkt misschien ouderwets. Maar onze chauffeurs zijn altijd correct gekleed. Houden graag de deur voor u open. En als het regent assisteren we u met een paraplu.

 

Voorzien van alle gemakken

Onze taxi´s zijn voorzien van alle gemakken. Gratis Wi-Fi. De mogelijkheid te betalen met PIN of creditcard. En pc-tablets waarop u het journaal kan kijken of een digitale krant kan lezen.

 

Openingstijden

Wilt u een taxi bestellen, dan kunt u dagelijks van 06:00 tot 20:00 bellen met 088-100 4444 (lokaal tarief). ’s Nachts kunt u ook online reserveren.

Onze taxi's rijden vanaf 04:00 tot 22:00 uur.

 

U doet ons een groot plezier door ritten van en naar Schiphol vooruit te boeken. Voor ritten binnen de stad vragen wij u vijftien minuten tot een half uur voor vertrek te bellen. Dat geeft ons de tijd u met alle egards in onze taxi te ontvangen.


 

 

Groene stroom

Wij willen de vriendelijkste taxiservice van Amsterdam zijn. Vriendelijk voor u maar ook voor het milieu. Daarom rijden wij met elektrische auto’s en op groene stroom.


Elektrisch rijden

Door volledig elektrisch te rijden realiseren wij een milieuwinst van bijna 80%. Dat is inclusief de productie van onze taxi’s en onderhoud. Op lokaalniveau is de milieuwinst nog groter. Want elektrische auto’s produceren geen uitlaatgassen.

Elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu. Het is ook comfortabeler. Elektrische auto´s zijn stiller, hebben meer vermogen en trekken veel geleidelijker op dan hun vervuilende broers. Wij rijden met de Nissan Leaf. Een comfortable vijf persoons auto en de eerste elektrische auto die is verkozen tot auto van het jaar. 

 

 

Tarieven

Instappen kost slechts € 2,50. Vanaf april geldt een nieuwe tariefstructuur. Net als andere taxibedrijven hanteren wij daarom een kilometertarief (€ 1,95 per km) en een tijdtarief (32 cent per minuut).


Maximumtarieven Schiphol

Zuid / Amstelveen / West  €30,-
Centrum / Oost  €40,-
IJburg / Noord / Zuidoost  €45,-
Klik hier voor alle maximumtarieven

Deze tarieven gelden indien u vooraf reserveert. 

 

Meeting point service

Wilt u dat wij u of uw gast opwachten op Schiphol Plaza, vraag naar onze meeting point service (€ 30,-) 


Last minute vanaf Schiphol voor € 25,-

Vanaf Schiphol kunt voor € 25,- naar Amsterdam reizen. Op basis van beschikbaarheid. Voor een last minute taxi naar Amsterdam Noord, IJburg of Zuidoost rekenen wij € 10,- extra.